Hét Leids Kennisfestival

Voor ieders gezondheid en welzijn

Hoe kun jij lekker lang en leuk leven in Leiden? Ontdek op 22 juni tijdens het kennisfestival van het Leiden Healthy Society Center wat er allemaal in Leiden gebeurt op het gebied van gezondheid en welzijn. Jong en oud kunnen leuke activiteiten doen en interessante mini-colleges volgen.

Inschrijven niet nodig. Op de hoogte blijven? Reserveer dan hier je gratis kaartje!

Leids Kennisfestival laat gezondheid en welzijn bruisen

Op zaterdag 22 juni kwamen ruim 1.500 bezoekers in de Hooglandse Kerk naar het eerste Leids Kennisfestival voor ieders gezondheid en welzijn. Ze konden op een interactieve manier ervaren wat het Leiden Healthy Society Center doet op het gebied van gezondheid en welzijn.

Naast verschillende activiteiten waren er ook mini-colleges van Leidse gezondheidsexperts. Speciale gastspreker was professor Erik Scherder bekend van vele televisieoptredens en de app Ommetje.

Dutch Bio Science Week

Het Leids Kennisfestival voor ieders gezondheid en welzijn van het Leiden Healthy Society Center is onderdeel van de Dutch Bio Science Week. De Dutch Bio Science Week loopt van 22 tot 29 juni. Meer informatie: dutchbioscienceweek.nl.

Organisatie

In Leiden werken veel organisaties samen om van Leiden één van de meest gezonde steden van Nederland te maken. Partners zijn Universiteit Leiden, mboRijnland, Hogeschool Leiden en gemeente Leiden. Het Leiden Healthy Society presenteerde op het Leids Kennisfestival haar nieuwe logo en website.

Terugblik

Hieronder een impressie van de dag.

Ga naar de inhoud