Profielwerkstuk in de stad 2019-2020

Schrijf jij het komende jaar een profielwerkstuk? De gemeente Leiden wil scholieren uit Leiden en omgeving graag op weg helpen met hun onderzoek. We geven je daarom de kans om in gesprek te gaan met onze beleidsmedewerkers over je onderzoek!

Ook kan je bij ons terecht voor relevante data en informatie. Zo ben je op een leuke en leerzame manier bezig met actuele vraagstukken uit je eigen omgeving. Ben jij in voor een extra uitdaging? En heb jij een goed idee of initiatief? Dan maak je ook kans om een keer in gesprek te gaan met een van de wethouders of de gemeentesecretaris!

De gemeente Leiden houdt zich bezig met veel verschillende thema’s die zich afspelen in Leiden en de omgeving. Om je te helpen bij het kiezen van een onderzoeksvraag hebben we een aantal thema’s en onderwerpen met voorbeelden voor je geselecteerd.  Zo krijg je een goed beeld van alle actuele onderwerpen die zich afspelen in de stad.

Wil jij je onderzoek schrijven over een van deze onderwerpen? Of heb je zelf een interessant onderwerp bedacht waar je de hulp van de gemeente bij nodig hebt? Stuur je onderzoeksvoorstel op naar kennisstad@leiden.nl en dan kijken we of we jou verder kunnen helpen! Vermeld hierin je naam, welk onderwerp je wilt onderzoeken en wat je gaat onderzoeken. Denk ook na over welke expertise, informatie of data je nodig hebt. Doe dit in maximaal één A-4tje. Wees er op tijd bij want er zijn per thema maar een beperkt aantal plekken beschikbaar bij onze medewerkers!

Je kunt alle thema’s vinden in ons digitale boekje! Download hiervoor de PDF.

Kijk voor meer informatie over het project ‘profielwerkstuk in de stad’ op de site van Alphalab Leiden.

Abonnement nieuwsbrief

Tweewekelijks verschijnt een nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in ‘Leiden Internationale Kennisstad’. Abonneren kan via opgave van uw naam en e-mail hieronder.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Hogeschool Leiden
Zernikedreef 11
2333 CK Leiden

Universiteit Leiden
Postbus 9500
2300 RA Leiden

Universiteit Leiden

LUMC
Postbus 9600
2300 RC Leiden

Leiden Kennisstad
Stationsplein 107
2312 AJ  Leiden

Alle partners