Leiden Kennisstad | Leiden City of Science

Europafestival Leiden | Frans Timmermans 2 april in de Marekerk

Heb jij een mening over het klimaat, jongeren en de toekomst van Europa? Meld je dan nu aan ga in gesprek met Frans Timmermans!

Over dit evenement

Dinsdag 2 april organiseren de PKvV en de MASCQ-commissie in samenwerking met de Europese Commissie een burgerdialoog met Eerste Vice Voorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans! In het kader van het Leids Europafestival zal Frans Timmermans onder leiding van moderator Joost Vullings in gesprek gaan met Leidenaren over jongeren, klimaat en de toekomst. Discussieer mee! Het bijwonen van dit evenement is gratis: het is echter wel nodig om je aan te melden via een (gratis) ticket. Meld je hier aan.

De inloop van het evenement zal vanaf 16:30 zijn, waar mogelijkheid is tot een kop koffie of thee. Hier kan ook de tentoonstelling van de stadsfotografen van het Europafestival al bewonderd worden. Na afloop is er ruimte voor napraten onder het genot van een drankje.

Vergeet op 2 april niet je ticket en id-kaart of paspoort mee te nemen.

Universiteit Leiden
Hogeschool Leiden

Abonnement nieuwsbrief

Tweewekelijks verschijnt een nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in ‘Leiden Internationale Kennisstad’. Abonneren kan via opgave van uw naam en e-mail hieronder.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Hogeschool Leiden
Zernikedreef 11
2333 CK Leiden

Universiteit Leiden
Postbus 9500
2300 RA Leiden

Universiteit Leiden

LUMC
Postbus 9600
2300 RC Leiden

Leiden Kennisstad
Stationsplein 107
2312 AJ  Leiden

Alle partners